Viață simplă

Un alt fel de podoabă – Aniami’s Boutique

Vă spuneam într-o postare anterioară cum înțărcarea Emmei a fost încheierea unui episod foarte dulce și intim din relația noastră. A fost cu mult mai mult decât simplul act al hrănirii – a cimentat o relație cu dragoste, căldură, comunicare și împlinire.

Și mi-aș fi dorit să mai am ceva care să îmi amintească și mie, și ei de perioada respectivă, ceva palpabil, care să rămână mărturie a legăturii noastre. La vremea aceea nu auzisem de așa ceva, dar cu Ada intenționez să conserv aceste momente dragi printr-o bijuterie cu lapte matern. De aceea, vă prezint cu încântare, Aniami’s boutique, un loc plin de frumusețe, unde Camelia, artizanul din spatele acestor bijuterii, spune că:

Totul a început când a venit pe lume cea mică. După ce am ajuns acasă de la spital și am început să îi alăptez pe amândoi, am simțit ceva ce nu se poate descrie în cuvinte. Așa că mi-am dorit să imortalizez cumva acest lucru. Mi-am dorit foarte mult o bijuterie cu lapte matern, dar pe atunci nu era nimeni în România care să facă aceste bijuterii, să mă și regăsesc în ele.
M-am decis să încerc singură. După o lungă perioadă de cercetare, am comandat materiale și ustensile și am început să le creez. Când au auzit prietenele mele, au vrut și ele. Apoi, vestea a mers tot mai departe.
Poate nu conceptul clasic de bijuterie, lucrușoarele care ies din mâna Cameliei au o delicatețe aparte, și fiecare dintre ele poartă povestea unei mame cu puiul ei, și o fărâmă de dragoste încapsulată pentru totdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *