Oameni speciali

Tani

Sincer, am tot căutat pe Google un citat interesant, inspirațional, inteligent și semnificativ pentru relația dintre două surori, unul care să se aplice și la relația mea cu Tani. Cred că Google nu știe de fapt ce înseamnă să fii soră, că toate citatele erau ba prea siropoase, ba prea acide, ba se voiau amuzante și de fapt erau stupide și clișeice. Deci am renunțat să mai pun un citat care să dea bine la începutul acestei descrieri, și here it goes cu realitatea dintre noi două.

Un pic de context întâi: Tani este a doua dintre noi cinci, cu patru ani și jumătate mai mare ca mine, ocupând cu un succes răsunător postul de soră mai mare, achitându-se de toate datoriile nescrise afiliate acestei poziții. Am petrecut cam 17 ani dormind în aceeași cameră, mulți dintre aceștia dormind chiar în același pat. Am împărțit același dulap, aceleași rafturi, aceleași haine o perioadă, aceleași glume, filme, cărți, dureri și râsete.

În momentul prezent suntem amândouă soții(căsătorite în același an, cu o diferență de 4 luni) și mame (cu o diferență de 5 luni între puii noștri), deci avem mereu multe de împărtășit și de povestit. Nu cred ca a fost vreun moment în relația noastră în care sa ne fi înțeles mai bine una cu cealaltă. Până acum câțiva ani, eram mereu out of sync. Ba ea adolescentă și eu prea copil, ba eu adolescentă și ea deja adultă – când am lăsat și eu adolescența în urmă am început să ne cunoaștem cu adevărat, să ne înțelegem diferențele, să ne bucurăm de ele și să celebrăm asemănările.

Așa că, dragă Tani, artificiile de azi sunt pentru tine: pentru veselia ta molipsitoare, pentru sinceritatea ta – mulțumesc că nu mă lași să mă rătăcesc pe cărările sinuoase ale sufletului meu – pentru inima ta maaaaaare și încăpătoare, unde primești cu atâta larghețe pe oricine, și pentru că alegi să îmi faci și mie loc în viața ta, unde pot să mă odihnesc și să râd cu lacrimi, să îmi vărs frustrările și să mă uit la Savannah cu pâine cu usturoi și mirodenii #numaituștiidece.

Te iubesc!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *