Cine sunt

Eu sunt Ruxi – evident, soția Programatorului.

Și am mai câștigat un nume, după 9 luni și câteva ore de travaliu: mama Micuței.

L. E.: e vremea să mai adaug că după încă 9 luni și o zi de travaliu crunt, mai am o vocișoară dulce care mă strigă “ma-ma”

Aparte de aceste două importante și prețioase titluri, sunt tipa care cumpără întotdeauna mai mulți morcovi decât ar avea nevoie, care se satură de perdelele din casă după două luni, un pic dependentă de ciocolată (musai neagră), un pic obsedată de Irlanda, cu o bibliotecă niciodată suficientă pentru apetitul literar personal, grădinar amator, croitoreasă și mai amatoare, în general, iubitoare de frumos și bun.

Abia in my twenties, experiența mea în aproape orice în afară de uitat pe fereastră, citit și cafea – aici experiența e îndelungată, bogată și vastă – e minimală, abia am atins cu degetul căsnicia și viața de părinte. De-a lungul acestor ani am navigat între introvert și extrovert, m-am cuibărit frumos și comod în introversiune, unde mă țin cuminte de mână cu al meu prieten, iubit și soț, Marius – Programatorul – pe care îl descriu cam 80% din stereotipurile legate de programatori, numai că el chiar e extrem de amuzant, sensibil și știe să taie lemne like a pro.

De când a apărut Emma – Micuța – în viața noastră, a început și gălăgia. Până în Iunie 2017 ne umpleam tăcerile unul cu altul, acuma le căutăm și le găsim dosite în bucătărie, la 12 noaptea, lângă o ciocolată. Micuța noastră e un râset inocent, câteodată un urlet roșu și înlăcrimat, dar de cele mai multe ori o bucurie mică și șmecheră.

În Noiembrie 2019 a apărut și cea de-a doua Micuță a noastră, un balonaș micuț și foarte, foarte blând și dulce.

Sunt creștină și credincioasă, Dumnezeu fiind ancora de care mă agăț în fiecare zi. Fac parte dintr-o comunitate luminoasă și plină de viață de oameni pe care îi numesc frați și surori de credință, căutând împreună să Îl descoperim în Scripură și să Îl urmăm pe Domnul Isus Hristos. De când i-am găsit pe ei, ceea ce numeam „viață de credință” a căpătat noi valențe.

În capitolul prezent al vieții mele îmi exersez talentul de gospodină, gust din bucuria scrisului, citesc și scriu despre nutriție, și sunt mamă full-time, încerc să balansez viața de familie cu dezvoltarea personală, cu locul adânc și tainic din sufletul meu care e numai al meu, unde se dau bătălii sau se culeg flori, de obicei alternativ.

Acestea fiind spuse, vă aștept să povestim!

Copyright la poză: teodoraiorgulescu.ro – dați click pe poză pentru acces simplu